Упркос проблемима Партизан спремно дочекује Војводину: Пантић мења Натха

Данас фудбалери Партизана дочекују Војводину. Биће то дуел два ривала која нису имала успеха у прошлом колу па им се добар резултат намеће као обавеза. За црно-беле је то само победа ако се жели одржати добра атмосфера и бодовна предност над Црвеном звездом.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

- Играмо против једне изузетне екипе, која је показала у последње време да је у успону форме. Врло су дисциплиновани и верујем да ћемо ми умети да одговоримо на то, да ћемо играти добар фудбал и на крају победити. Потребна нам је подршка навијача и волео бих да их буде што више на трибинама – рекао је тренер Партизана Александар Станојевић.

Осврнуо се млади стручњак потом на Вошу.

- Војводина је врло дисплинована екипа  са изузетном транзицијом и опасним бочним лоптама. Види се рука тренера, трче доста, боре се. Против Црвене звезде су створили доста прилика и с тим у виду смо спремили предстојећи меч.

Партизан ће играти без Бибраса Натха који ће због анемије пропустити финиш полусезоне па се намеће питање ко ће преузети његову улогу.

- Натхо нама много значи, не само због играчких квалитета већ и због победничког карактера који је врло битан.  Мораће неко други да преузме одговорност, ми играмо пре свега тимски.

Некако се намеће да би због позиције на којој иначе наступа то требало да буде Данило Пантић.

- Могуће, наравно да је могуће. Изванредно је играо, уследила је повреда која га је мало успорила али сада се вратио. Е, сад питање је да ли ће играти на тој позицији или на некој другој јер имамо ситнијих кадровских проблема па ћемо можда морати нешто да мењамо. У сваком случају имамо доста играча, решење ћемо наћи, а које ће то бити јавност ће видети када почне утакмица.

,,Ваљак“ неће моћи да рачуна на двојицу бонус играча: Терзића и Јовића.

- Обојица су се повредила на утакмицама младе репрезентације. . Терзић сигурно још десет дана неће бити на располагању, за Јовића ћемо видети.

Можда би Лазар Павловић могао да добије прилику.

- Ту је, близу је, игра добро у последње време, тренира, у неком тренутку биће награђен за то.

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић у најави меча улогу фаворита препустио је Партизану али је рекао да је предност његове екипе што у Хумску долази растерећена.

- Када играш на свом стадиону мораш да имаш улогу фаворита. Поштујемо  Војводину, њиховог тренера и њихов начин игре тако да максимално озбиљно прилазимо утакмици, свесни да ћемо морати да пружимо максимум.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести