Антић: Мораћу код психијатра, Фелдин: Игра се 40 минута

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде Перо Антић и Џејмс Фелдин сложили су се у оцени да је екипа у победи над Макабијем (78:74) у Евролиги издигла изнад тешке ситуације и показала велику борбеност и карактер.
pero antic i tejlor rocesti, fonet aleksandar barda
Фото: Pero Antić i Tejlor Ročesti, foto: FoNet/Aleksandar Barda

"Показали смо карактер, велика победа која значи за самопоудање. Сви смо се борили... Остаће у свлачионици шта нам је тренер рекао на полувремену, јасно је да је то дало велики ефекат", рекао је Антић новинарима после утакмице у Београдској арени, након што је Звезда успела да надокнади 10 поена заостатка после првих 20 минута.

Он се осврнуо и на чињеницу да четврти меч заредом добија техничку грешку.

Фото: Pero Antić, foto: FoNet/Aleksandar Barda

"Направио сам техничку грешку јер нисам хтео да дозволим да се неко "беси" о обруч у нашој дворани. Никада нећу допустити тако нешто и зато сам спречио. Знам да ми је техничка у низу, мораћу код психијатра због тога. У жару борбе се дешавају такве ствари", уз осмех је истакао Македонац.

Његов саиграч Џејмс Фелдин истакао се против "Поноса Израела" најбољом партијом у сезони са 19 поена, осам асистенција и четири украдене лопе.

"Прво полувреме је показало да је пред нама дуг пут, нисмо били на нивоу, али кошарка се игра 40 минута. Волим неизвесне мечеве и да побеђујем, а захвалио бих се навијачима на великој подршци".

Фото: Džejms Feldin, foto: FoNet/Aleksandar Barda

Бивши шутер Панатинаикоса жели да помогне Црвеној звезди да настави са одличним резултатима у Евролиги као претходних сезона.

"Хоћу да будем део свега тога. На полувремену тренер нам је рекао да верује у нас и да имамо више поверења, а Рочести је преузео одговорност у финишу. Положили смо тест и показали карактер", закључио је Фелдин.

Кошаркаши Црвене звезде у наредном колу елитног такмичења дочекују Бамберг 2. новембра.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести