Јовановић: Куп Кораћа важан, даћемо све од себе

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић, пред почетак завршног турнира Купа Радивоја Кораћа, истакао је да ће његова екипа дати све од себе како би на овом такмичењу била што боља.
jovanovic
Фото: Tanjug/ printscreen

Мега сутра од 15 сати у четвртфиналу Купа игра против земунске Младости у малој дворани Спенса у Новом Саду.

"Ради се о једном веома важном такмичењу у коме се играју максимално три утакмице до трофеја. Неки сматрају да је због тога најлакше, ја не делим то мишљење јер је то систем у коме после сваке утакмице може да се иде даље или се вратиш кући. Свако од учесника Купа, без обзира на ниво такмичења у коме учествује, гаји своје амбиције. Због оваквог система сваки учесник има своју шансу да заврши у финалу или чак освоји трофеј. Ми имамо своје амбиције, покушаћемо у свакој утакмици која је испред нас од почетка будемо максимално концентрисани и фокусирани. Желимо да дамо све од себе да на овом такмичењу будемо што бољи", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Мега ће на финалном турниру играти са 14 играча Никола Мишковић, Дејшон Смит, Филип Петрушев, Миленко Тепић, Стефан Момиров, Марко Симоновић, Михаило Јовичић, Лука Церовина, Карло Матковић, Малколм Казалон, Александар Ланговић, међу којима су и тројица јуниора Никола Јовић, Никола Ђапа и Данило Лабовић.

EUR/RSD 117.1199
Најновије вести