Милутинов: НАЈБИТНИЈЕ ОД СВЕГА ЈЕ ДА СМО ПОБЕДИЛИ, овог пута се нисмо опекли

МАНИЛА: „Најбитније од свега је да смо победили. Нисмо се опекли и идемо даље, да нешто извучемо из овог меча”, изјавио је данас кошаркашки репрезентативац Србије Никола Милутинов после победе "орлова" над Порториком резултатом 94:77 у другом колу групе Б на Светском првенству у Манили.
ФИБА
Фото: ФИБА

"Отворили смо утакмицу како је требало, играли смо одлично првих 20 минута. У другом делу смо пали, одиграли смо лоше и свесни смо тога. Овога пута нам се то није обило о главу и не сме да нам се то понавља у наредним мечевима. Морамо да будемо бољи", рекао је Милутинов после меча и додао да је ипак дошло до опуштања.

"Стварно је била велика разлика на полувремену. У друго полувреме нисмо ушли како смо се договорили", додао је центар Србије.

Милутинов је на утакмици са Порториком постигао 12 поена и имао је 15 скокова. Он истиче да је важан коначан резултат због нешто лошије игре у другом делу.

"Најбитније од свега је да смо победили. То што је друго полувреме одиграно лошије, добро је да нешто може да се научи из тога. Нисмо се опекли и идемо даље, да нешто извучемо из овог меча", закључио је Милутинов.

Србија ће у среду од 10 часова играти против селекције Јужног Судана.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести