НБА ЛЕГЕНДА СТИВ КЕР ГЛЕДАО УТАКМИЦУ ИЗ АРЕНЕ И ПОСЛАО ЈАКУ ПОРУКУ Колико је само Дејан Милојевић значио свима (ВИДЕО)

Дани пролазе, али се у Голден Стејту још увек нису оправили од великог губитка, изненадне и преране смрти Дејана Милојевића.
1
Фото: Tanjug (AP Photo/Paul Beaty)

Одлазак Декија како су га звали Вориорси најтеже је пао главном тренеру Стиву Керу који у последњем обраћању новинарима изашао у мајици на којој је писало „Брате“.

„Срцепарајуће. Разарајуће. Ово је најтежа ствар у којој сам учествовао у НБА лиги. Тешко је описати ову нашу недељу. Изгубили смо некога тако нама блиског. И важније од тога, најтеже је видети како његова породица пати. Ова последња седмица, последњих пет дана, били су прожети шоком, емоцијама, великим изливима љубав“, истакао је тренер Ратника.

Кер је открио да су сви у Голден Стејт гледали утакимицу из Арене између Партизана и Меге која је била посвећена Дејану Милојевићу.

„Не знам да ли сте видели догађај у Србији, играла су два тима у којима је он био, Мега, коју је тренирао, и Партизан, тим у којем је био звезда. Не знам да сам некад видео такву посвету пре утакмице.  Гледали смо то као тим. Стекли смо бољи слику о томе шта је Дејан значио својим земљацима. Наравно, много је значио и нама, Наташи, Маши и Николи… Ово је било разарајуће за нас“, емотивно је признао Стив Кер.

(Srbija Danas)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести