Радоњић пред Макаби: Надам се да ћемо имати довољно енергије

БЕОГРАД: Надам се да ћемо имати довољно енергије да можемо да играмо и да будемо конкурентни екипи Макабија, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.
Dejan Radonjic, foto: Fonet
Фото: FoNet

После победе против Реала у хали "Александар Николић", Звезда сутра дочекује Макаби у 29. колу од 19 сати.

Долази нам Макаби, ритам је жесток. Није је то само утакмица од синоћ, него и од пре два дана, па пре тога... Надам се да ћемо имати довољно енергије да можемо да играмо и да будемо конкурентни екипи Макабија. То је одлична екипа, индивидуално веома добар тим, имају играча на свакој позицији који могу много тога да покажу. Мораћемо да будемо добри. Морам да видим колико ћемо имати и енергије, што ће поизвести и питање концентрације током меча. Верујем да ћемо уз подшку наших навијача моћи да се надамо добром резултату, рекао је Радоњић новинарима после меча.

Радоњић је истакао да сутрашњи дуел не треба поредити са претходним сусретом у Тел Авиву, када су црвено-бели славили.

Одиграли смо један меч, али нисмо га анализирали у односу на сутрашњу ситуацију. Морамо да будемо веома добри, да нам одбрана буде добра, њихови нападачи имају много поена у рукама. Видећемо како ћемо ми да изгледамо. То је у овом тренутку највећа енигма. Надам се да ћемо бити добро. Очекујем да ће момци сутра бити мало боље, колико - видећемо. Да извучемо све из нас у овој ситауциији, поручио је Радоњић.

Тренер Звезде истакао је да је кадровска ситауција иста као и пред меч са Реалом, Маик Цибрес и Стефан Марковић неће бити у тиму.

Даћемо све од себе. Очекујем бољу подршку навијача. Против Реала је била добра, али сутра мора да буде боље. Треба нам боља, закључио је Радоњић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести