НАЈВАЖНИЈА УТАКМИЦА ЗА КРАЈ ГОДИНЕ: Одбојкаши Војводине у Спенсу играју с Партизаном за финале Купа Србије (19)

Ову годину ће одбојкаши Војводине завршити реваншом полуфинала Купа Србије у ком у среду од 19 часова дочекују Партизану у малој сали Спенса.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Новосађани су у првом дуелу славили 3:2 и сада се уздају у помоћ навијача да ће стићи до финала и прилике да се боре за други трофеј ове сезоне. Црвено-бели су управо Београђане савладали у Суперкупу, а покушаће да им одузму шансу да бране и други пехар, од сва три освојена прошле сезоне.

– Пред нама је неизвесна утакмица и очекујем велику борбу са обе стране мреже. Имамо победу у првој утакмици, али то није нека велика предност. Треба да изађемо максимално мотивисано на терен и уз подршку навијача покушамо да тријумфујемо – рекао је примач сервиса Војводине Лазар Бајандић.

Шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић, такође је позвао публику да дође и буде од велике помоћи екипи.

– После Суперкупа ово нам је најважнији дуел у сезони. По мени је Партизан фаворит у свим домаћим такмичењима, али имамо активан резултат, домаћи терен и навијаче јер верујем да уз њихову подршку можемо до победе. Од играча очекујем да играју без притиска – нагласио је Наранчић.

У реванш полуфинала црвено-бели ће ући са два везана пораза у првенству, од Радничког у Крагујевцу када су водили 2:0, а изгубили у пет сетова, а потом и убедљивог од Јединства у Старој Пазови.

– Делује да смо у некој кризи, али не мора да значи. Прва два сета у Крагујевцу смо одиграли на врхунском нивоу, по мени су то наша најбоља два сета у првенству, а потом је дошло до пада. У Старој Пазови смо изгледали јако лоше, али то нам се дешава од почетка сезоне да у утакмицама у којима смо фаворити на папиру не показујемо право лице. Били смо у грчу и изгледало је као да немамо самопоуздања. Против Партизана ћемо дефинитивно видети да ли је у питању пад форме или само неке тренутне околности – додао је Наранчић.

Улаз у малу салу Спенса на дуел са Партизаном је бесплатан.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести