Одбојкаши Војводине дочекују Млади радник: Победа чува прво место

У сусрету последњег кола лигашког дела шампионата одбојкаши Војводине НС семе дочекаће сутра (15. фебруара) од 17.30 часова Млади радник и дербијем се припремити за мини-лигу најбољих шест екипа.
Nemanja Masulovic
Фото: Немња Машуловић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Новосађани су на првом месту, Пожаревљани су трећепласирани и у другом делу сезоне су међу успешнијим екипама.

Већ дуго траје ривалитет између ова два тима, често су им се укрштала копља у домаћим такмичењима, а новосадски црвено-бели су успешнији. Пожаревљани  важе за домаћинску екипу, а Спенс је најређе освајана тврђава, па улога фаворита припада домаћину

У последњих десет међусобних сусрета, девет пута је славила Војводина, а Млади радник је последњу победу над шампионом забележио у прошлосезонској мини-лиги у Новом Саду максималним резултатом. Ове такмичарске сезоне су се састали једном, тада су црвено-бели славили са 3:2 у гостима.

Средњи блокер црвено-белих Немања Машуловић очекује тежак испит, али и да ће његов тим сачувати прво место.

- Чека нас тешка утакмица, у првом делу првенства  је у Пожаревцу било неизвесно, славили смо са 3:2. Сада играју још боље, имају одличан скор у другом делу, а дошао им је и Кубанац Херардо Кала. Ипак, све зависи од нас, морамо да гледамо себе, да уђемо максимално озбиљно у меч и да победом сачувамо прво место – поручио је Машуловић.   

М. Ристић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести