Суперкуп за одбојкаше: Војводина и Нови Пазар за трофеј

Иако је домаће првенство већ почело, у сутра, у уторак, ће прошлосезонски шампион Војводина НС семе и освајач Купа Нови Пазар одлучивати о првом домаћем трофеју – Суперкупу.
Odbojkasi Vojvodine
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Утакмица се игра од 18 часова у Новом Пазару, уз директан пренос на националној телевизији.

У првом првенственом колу црвено-бели су савлдалаи Спартак у Љигу максималним резултатом, а Новопазарци су поражени од Звезде са 3:0, па се намеће се намеће став да је актуелни шампион фаворит за први трофеј, упркос гостујућем терену.

„Добро смо почели сезону и спремни смо за нове изазове. Рекли смо пре почетка званичних такмичења да желимо све домаће пехаре и стојимо иза тога, без обзира ко нам је ривал. Респектоваћемо свакога, али свесни смо нашег квалитета и жалимо да сезону почнемо на најбољи могући начин, освајањем трофеја Суперкупа. Навикли смо на услове играња у новопазарској сали,то ће нам бити изазов више да се покажемо у правом светлу на тешком терену. Они су имали неколико промена у екипи у односу на прошлу сезону, ми смо се појачали и зато сам оптимиста“, рекао је помоћни тренер Војводине НС семе Синиша Гавранчић, који је екипу водио у одсуству Душка Николића.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести