Брегар: Играчице заслужиле пуне трибине у среду на Бањици

ГИРЕСУН: Женска рукометна репрезентација Србије уписала је победу над Турском 33:24 у првом мечу плеј-офа за пласман Светско првенство.
bregar
Фото: Youtube Printscreen

Реванш утакмица заказана је за 12. април од 18 часова у београдској дворани Бањица где ће српски тим имати прилику да пред домаћим навијачима "овери" пласман на шампионат света који се игра крајем ове године у Шведској, Норвешкој и Данској.

Селектор Урош Брегар смирено је анализирао игру тима после победе у Гиресуну.

Нисам задовољан првим полувременом јер смо правили превише техничких грешака, али оно што је било добро, био је резултат. У паузи смо разговарали о томе шта је потребно поправити. Приоритет је био убрзати игру и смањити број грешака што смо до краја успели. Посебно сам срећан што су све играчице добиле прилику да заиграју. Велику захвалност дугујем старијим играчицама које су пристале да дођу да помогну да се квалификујемо на Светско првенство и мислим да су заслужиле да их поздраве пуне трибине у среду на Бањици, истакао је словеначки стручњак.

По завршетку меча обратила се и најефикаснија рукометашица овог сусрета Сања Радосављевић и послала јасну поруку публици у Србији.

Прва утакмица је готова, али је најважнија она коју играмо у среду. Добар меч за нас, иако смо имали и неке лоше моменте, али оно што је важно јесте да смо постигле крајњи цињ, а то је да забележимо победу. Позвала бих све навијаче да дођу и да нас подрже у што већем броју, поручила је за Сања Радосављевић.

           

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести