Данас окупљање код Ђоковићевог ресторана у 18 часова

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић данас ће званично оборити рекорд по броју недеља проведених на првом месту АТП листе (311), а тим поводом из његовог ресторана на Новом Београду позвали су грађане да се од 18 часова, у складу са епидемиолошким мерама, окупе испред тог локала.
djokovic
Фото: Tanjug/MSP (Ognjen Stevanović)

"Ово је велики историјски моменат за српски спорт! У складу са епидемиолошким мерама, позивамо вас да понесете маске и дођете испред ресторана у понедељак, 8. марта, да од 18 часова обележимо овај моменат за памћење! Дођите да видите каква изненађења смо вам припремили", наводи се на страници Ресторан Новак 1 на Фејсбуку.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић раније јуче је најавио да ће од 19 до 22 часа, на фасади зграде Скупштине града Београда бити приказана пројекција снимака с Ђоковићевим најбољим потезима у досадашњој каријери.

Осим тога, на билбордима на које Скупштина града Београда има право, биће исписане поруке захвалности Ђоковићу, а зграде у престоници Србије које имају уграђену декоративну расвету - Палата Албанија, зграда Народне скупштине, фонтана на Славији, Бранков мост, Мост на Ади, биће осветљене бојама српске заставе јер боје те заставе, како истиче Весић, Новак са поносом носи на свом дресу и с поносом прославља својим победама у свету.

Први рекет света тренутно борави у Београду.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести