ОВОГ ВИКЕНДА СЕ НАСТАВЉА ВАТЕРПОЛО ПРВЕНСТВО У ПРВОЈ А ЛИГИ: Бечејци гостују у Суботици

После два месеца паузе, наставља се првенствена трка Прве А лиге Србије у ватерполу. Бечејци у суботу гостују у Суботици и играју од 19 сати у базену Прозивка са Спартак Партнер Ко,екипом која је без иједног бода подледња на табели. Како су Бечејци завршили полусезону на другом месту са 17 бодова, само двамање од лидера Земуна, то су, бар на папиру, фаворити пред суботњи окршај.
В. Јанков
Фото: В. Јанков

-Могу да кажем да смо вредно тренирали у паузи и мислим да спремно очекујемо наставак првенства. Идемо утакмицу по утакмицу и сваком ривалу прилазимо максимално опрезно и озбиљно. Према томе, и Суботичане, без обзира на њихове досадашње резултате, озбиљно схватамо. Уосталом, упрвом колу пред нашим навијачима победили смо их минималном разликом 9:8, што довољно казује да ривал није за потцењивање. Напротив! Само максималним ангажовањем свих играча можемо да остваримо циљ, ато је победа у Суботици - вели тренер Бечејаца Милош Бркљач.

Пре почетка актуелна сезоне било је речи да ће се у наставку прикључити Виктор Месарош, Никола Кратоношић и Владимир Купрешак.

-Месарош се прикључио знатно раније и играо је већ од четвртог кола, Купрешак је редовно тренирао током актуелне паузе и биће у екипи током наставка, а Крстоношић се враћа у САД на школовање. Значи бићемо јачи за Купрешака и његово искуство ће, верујемо, бити од користи - закључује Милош Бркљач.

У међувремену, дванастогодишњаци су учествовали на финалном турниру Купа Србије и освојили последње осмо место. У првом делу такмичења победили су једино Валис Вегу са 8:6, али су од истог ривала изгубили резултатом 9:10 у утакмици за коначан пласман.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести