кредит

Економија / Наслови ЕБРД обезбедио 20 млниона евра кредита за фирме и општине
БЕОГРАД: Европска банка за обнову и развој обезбедила је кредит од 20 милиона евра Банци Интеза Београд за подршку фирмама и општинама у Србији, како би се изборили са економским последицама пандемије корона вируса.
Економија / Наслови Мали: Две милијарде евра кредита од уторка доступно привредницима 
БЕОГРАД: Влада Србије је данас донела уредбу о гарантној шеми која ће обезбедити две милијарде евра кредита привредницима, који ће бити доступни од уторка, рекао је данас министар финансија Синиша Мали.
Нови Сад ЈГСП купује 30 аутобуса на кредит
Јавно градско саобраћајно предузеће „Нови Сад” током ове године ће купити 30 нових аутобуса с погоном на природан гас (ЦНГ), а набавка ће бити спроведена на основу уговора о зајму у износу од седам милиона евра, који је Град добио од Европске банке за обнову и развој (ЕБРД).
Економија / Наслови Србија уплатила 21,99 милиона евра за дуг из 70-тих година
БЕОГРАД: Република Србија је, преко Народне банке Србије, уплатила Светској банци 21,99 милиона евра на име доспелих обавеза за репрограмиране дугове настале седамдесетих и осамдесетих година 20. века, речено је у централној банци.
Економија / Наслови Полиса осигурања чува кредит ако дужник добије отказ
НОВИ САД: Редовна отплата кредита је код нас све боља, посебно код становништва. Доцња у кредитирању грађана учествује са само 3,1 одсто, показују подаци Кредитног бироа Удружења банака Србије.
Економија / Пољопривреда Од Светске банке 50 милиона долара за конкурентност српског паора
ВАШИНГТОН: Српски пољопривредници на малим и средњим газдинствима побољшаће своју конкурентност уз кредитну подршку од 50 милиона долара коју је добрио Одбор извршних директора Светске банке у уторак.
Економија / Наслови Чекови преживели картице и обрну 300 милиона евра
Стручњаци за финансије нас све чешће информишу о новим начинима плаћања – електронским новчаницима и плаћањима путем мобилних телефона.
Хроника Полиција у Зрењанину ухапсила две особе, против треће кривична пријава
Припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину ухапсили су К. Х. (50) из околине Зрењанина због постојања основа сумње да је починио кривична дела неоснованог добијања и коришћења кредита и других погодности, фалсификовања исправе у саизвршилаштву и навођења на оверавање неистинитог садржаја у саизвршилаштву.
Друштво Нове зграде за факултете из кредита Развојне банке СЕ
БЕОГРАД: Министарство провете започело је преговоре са Развојном банком Савета Европе о новој транши кредита који би углавном био усмерен на решавање просторног проблема факултета у саставу Универзитета у Београду.
Економија / Новчаник Уз плату од 50.000 динара рата кредита највише 30.000
Грађани који су за празнике потрошили више новца па се већ спремају да рупе у кућном буџету крпе новим кеш кредитом или оним за рефинансирање од ове године ће се суочити с ограничењима.
EUR/RSD 117.5865
Најновије вести