ОДБОЈКАШЕ ВОЈВОДИНЕ ОЧЕКУЈУ ТРИ ГОСТОВАЊА: Рибница прва у низу

До краја децембра одбојкаши Војводине имају у распореду још четири утакмице, а само у једној ће бити домаћини и то последњој, 27. децембра када дочекују Партизан у реваншу полуфинала Купа Србије.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Новосађани у петак од 19 часова иду у Краљево на мегдан Рибници у 11. колу Суперлиге, затим у среду (20. децембра) гостују крагујевачком Радничком у одложеном сусрету 9. кола, а за крај их очекује војвођански дебри у Старој Пазови против Јединства (22-24. децембар).

– Сигурно да ће бити изазовно играти три гостовања заредом. Рибница и Јединство су ривали против којих се очекује да победимо, али морамо да будемо максимално концентрисани у тим сусретима. Раднички је квалитетна екипа и има улогу фаворита. Ми ћемо се трудити да одиграмо што боље и да искористимо шансе које нам се укажу. Све утакмице ће нам добро послужити као припрема за најважнију на крају године, реванш са Партизаном у полуфиналу Купа Србије у Новом Саду – рекао је примач Војводине и један од лидера екипе Лазар Бајандић.

Занимљиво је да почетком 2024. године Војводина у прве три утакмице, такође, неће бити домаћин, па ће се одбојкашко првенство после месец дана паузе у Спенсу, одиграти тек 9-11. фебруара када је на реду црвено-бели дерби са Звездом.

– Наравно да је увек теже играти у гостима, али до сада смо показали и тек ћемо да можемо и тамо да пружимо квалитетне партије – додао је Бајандић.

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести