ТЕНИСЕР ХАМАД МЕЂЕДОВИЋ: Поседујем ниво тениса као Алкарас и Синер

Српски тенисер Хамад Међедовић сматра да се, упркос доста слабијој позицији на АТП листи, налази на приближном нивоу коју показују његови вршњаци из Топ 10.
s
Фото: Youtube Printscreen

Хамад Међедовић се укључио у јутарњи програм РТС-а, где је у сегменту "На путу за Париз" говорио и о недавном NextGen турниру који је освојио.

- Мало је простора за одмор, обзиром да сам завршио последњи турнир пре десетак дана. Такав је овај спорт којим се бавимо. Година је препуна турнира и ретко правимо паузу. Али, ипак сам успео мало да одморим и већ од сутра крећем са припремама пошто путујем за Дубаи. Тамо почињем са припремама за следећу годину - рекао је Међедовић.

У Џеди није било његових вршњака попут Карлоса Алкараса, Јаника Синера или Холгера Рунеа.

- Свакако да су они тренутно доста боље рангирани од мене, ал поседујем тај ниво што се тиче тениске игре. То захтева пуно рада и одрицања. Тако да ћу ја наставити да радим оно што најбоље знам и видећемо докле ће ме то довести - додао је Међедовић.

За нову сезону се спрема са Новаком Ђоковићем.

- Новак ме позвао да радим са њим припреме у Дубају на чему сам јако захвалан. Сигурно да ће ми пуно значити тренинг са најбољим тенисером свих времена. Даће ми још више самопоуздања и онда путујемо за Аустралију да играмо Јунајтед куп. То је једна велика част и захвалан сам на позиву - каже Међедовић,

Сан му је злато на Олимпијским играма.

- То ми је дечачки сан. Један од највећих снова је освојити злато на Олимпијским играма. Потребно је још доста поена да се освоји и да будем доста боље позициониран на ранг листи, али ја верујем у себе да ћу играти - закључио је Међедовић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести