ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: До понедељка „у пола цене“

Првобитни рок за пријаве по повлаштеним ценама за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбал је, због викенда, са 1. децембра, померен на понедељак, 4. децембар.
fudbal
Фото: В. Фифа

Преостало је још једино пет места у костуру сениорског такмичења. Све остале категорије (полетарци, петлићи, пионири, кадети, јуниори у ветерани) искористили су право на котизацију „у пола цене“.

За преосталих пет сениорских места рок за уплату (од уторка 20.000 динара) је непромењен и односи се на уторак, 12. децембра, тачно у подне. Пријаве се подносе у канцеларији турнира, у Булевару ослобопђења 11, од 9-11 часова, или на мејл dnevnikovturnir@gmail.com.

Јавни жреб такмичења је у среду, 13. децембра и биће преношен на јутјуб каналу „златног спонзора“ турнира, компаније Меркур икс тип.

Такмичење ћемо да реализујемо у следећим терминима:

23,24,25. децембар: прво коло сениори (1/32) по нокаут систему и групна фаза у осталим категоријама по једноструком бод систему

8. јануар: друго коло сениори (1/16) и групна фаза остали

9. јануар: друго коло сениори (1/16) и групна фаза остали

10. јануар: 1/8 финала сениори и групна фаза остали

11. јануар: 1/8 финала сениори и групна фаза остали

12. јануар: ¼ финале за све категорије

13. јануар : ½ финале за све категорије

14. јануар: финалне утакмице у свим категоријама

Наградни фонд на турниру је дуплиран у односу на прву годину реафирмације нашег спортског поноса, односно за трећину је увећан у односу на претходну годину и износи 2.000.000,00 (два милиона динара).

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести