КК Црвена звезда одговорила "амбициозном појединцу"...

БЕОГРАД: Увертира за мајсторицу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге између кошаркаша Црвене звезде и Партизана, као и претходних година, су саопштења.
kosarka
Фото: Tanjug (freeimages.com, ilustracija)

Након што се јуче огласила Звезда са питањем о пропустима у организацији другог меча, данас је прво раговао председник црно-белих Остоја Мијаиловић, а потом опет Звезда...

"КК Црвена звезда није добио одговор на питања ко је довео утакмицу плеј-офа до атмосфере линча за њене играче и стручни шта. Али је добио одговор ко је "амбициозни појединац". Нисмо добили одговор на простачки транспарент, на „специјалце" поред клупе из разних приградских насеља и са сплавова, како и зашто су делегација и играчи КК Црвена звезда били на ивици линча у утакмици коју је организовао КК Партизан НИС као клуб?

Ко је бацао топовске ударе, кованице, батерије, петарде, кључеве на играче и клупу Црвене звезде?", наводе између осталог са Малог Калемегдана.

Из Звезде поручује да је поређење првог човека црно-белих са легендама попут Драгана Џајића или Зорана Славнића, још један покушај амбициозног појединца да себи подигне друштвени статус.

"Можда би било боље да објасни у каквим је односима са „својим" ФК и зашто је седиште КК Партизан измештено из просторија СД Партизан у Хумској 1, први пут у историји, после 73 године?", истиче се између осталог у саопштењу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести