Ђуричић: Сампдорија прави потез, желим да играм

Фудбалски репрезентативац Србије Филип Ђуричић изјавио је данас да је преласком у Сампдорију направио прави потез јер је Серија А једна од најјачих лига на свету.

Ђуричић ће наредних годину дана играти за тим из Ђенове као позајмљени фудбалер Бенфике, а италијански клуб имаће право откупа на крају сезоне.

"Срећан сам што сам напокон у Сампдорији. Мислим да сам направио одличну одлуку доласком у клуб велике традиције који игра у једној од најјачих лига на свету. Не волим да причам о себи, нека о томе суде навијачи. Увек са волео креативне играче, омиљени су ми били Кака и Зидан", рекао је Ђуричић за клупску телевизију.

Бивши везиста Саутемптона и Андерлехта, који је прошао омладинску школу Црвене звезде, истиче да му је циљ да одигра што више утакмица у Сампдорији и помогне клубу да оствари циљеве.

"Резултати тима су увек на првом месту, али желим што више голова и асистенција. Увек сам давао максимум на терену, надам се да ћу имати много лепих тренутака у Ђенови", закључио је 24-годишњи фудбалер.

Ђуричић је за национални тим одиграо 24 утакмице и дао четити гола.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести