Вести: Бајерн одустао, Санчез ближи Ситију

МИНХЕН: Минхенски Бајерн повукао се из трке за трансфер фудбалера Арсенала Алексиса Санчеза због доласка Џејмса Родригеза из Реала.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Председник Бавараца Карл-Хајнц Румениге истакао је да је такву одлуку донео тренер Карло Анћелоти јер му више нису потребна појачања у нападу.

"Нисмо више заинтересовани за Санчеза. Направили смо договор са Анћелотијем да нам више није потребан нападач", рекао је Румениге за немачки Кикер.

Санчезу је на тај начин отпала једна опција јер је Бајерн показивао озбиљно интересовање, па се сада чини да је најближи Манчестер Ситију.

Чилеански крилни фудбалер, коме је остало још годину дана уговора са Арсеналом, изазразио је незадовољство што лондонским тим није конкурентнији у борби за трофеје и спремност да оде овог лета.

Да је Санчез на излазним вратима говори и то што није отишао са тимом на турнеју у Аустралију и Кину.

Роналду дужи одмор, не игра против Јунајтеда у Скопљу

Thumbnail

МАДРИД: Најбољи фудбалер Европе Кристијано Роналдо добио је продужени одмор и неће играти за Реал Мадрид против Манчестер Јунајтеда у Суперкупу Европе 8. августа у Скопљу.

Шпански лист Марка пише да је Португалац добио додатно време да одмори после Купа конфедерација у Русији и напорне сезоне, у којој је Реал освојио Лигу шампиона и Примеру, па ће почети да ради са екипом тек од 28. јула.

Роналдо ће тако имати тачно месец дана да одмори, након што је последњи меч за репрезентацију Португалије одиграо против Чилеа у полуфиналу Купа конфередерација.

Међутим, Роналдо ће бити у саставу за први дуел против Барселоне у Суперкупу Шпаније 12. августа на Ноу Кампу, а потом и три дана касније у реваншу на Сантјаго Бернабеуу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести