Петоро Новакових живи без струје и воде

МЕЛЕНЦИ: Петочлана породица Новаков из Меленаца већ данима живи у делу изгорелог стамбеног објекта, без струје и воде, јер тренутно нема где да оде, сазнаје „Дневник”.

Пожар у кући Новакових избио је 8. јануара, око 22 часа, а ватрогасци су чак два сата гасили ватрену стихију која је захватила половину објекта. У пожару је изгорео сав намештај и гардероба, па је Новаковима хитно потребна помоћ. У сличном случају вишечлане породице Стојковић у насељу Граднулица, о чему смо писали, многи су се ангажовали да помогну.

Како сазнајемо од председника Савета Месне заједнице Меленци Веселина Фрајића, у уништеној кући живе браћа Зоран и Жељко Новаков, Жељкова супруга Сузана и њихова четворогодишња ћерка Софија, као и Зоранова и Жељкова мајка Марија, која је болесна.- Ову породицу је одмах након пожара задесила још једна несрећа – Зоранов и Жељков рођени брат је преминуо у Башаиду. Месна заједница Меленци није у могућности да помогне породици Новаков и зато позивамо све појединце и колективе да се одазову апелу и овим људима обезбеде кров над главом – каже за „Дневник” Веселин Фрајић.

МЗ Меленци је и званично, преко друштвених мрежа, упутила апел и замолила све који су у могућности да помогну, било у грађевинском материјалу, или храни, одећи, огреву и новчаним средствима. Све информације могу се добити у Месној заједници, на број телефона 023 741 000, или код председника Савета МЗ на број телефона 064 705 58 44.

Ж. Б.
 

EUR/RSD 118.4991
Најновије вести