ФУДБАЛСКИ СРПСКОЛИГАШ С ТИСЕ Дервиши први отишао из Бечеја

Само што је стартовао прелазни рок, редови фудбалског српсколигаша с Тисе почели су да се осипају. Први је сидро подигао ИтанДервиши. Двадесетогодошњак је узео потребне папире и у клубу није познато где ће да настави каријеру.  
с
Фото: В.Јанков

  - Дервиши је провео годину дана код нас и задовољни смо сарадњом. Његова жеља је била да у новој средини покуша да се избори за већу афирмацију и нисмо се му правили проблеме. Уз нашу дозволу је на припремама са суперлигашем НовимПазаром Никола Тедић, који је скренуо пажњу головима у финишу сезоне. Наравно, биће још одлазака и долазака. Разговарамо с неколико играча и до старта припрема многе ствари биће извесније - рекао је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.    

Поред играчког, пред Бечејцима је и проблем стручног кадра, јер је Дамир Дакић зимус прискочио у помоћ.     

- Волели бисмо да наставимо сарадњу с Дакићем, али он је презаузет око своје школе фудбала у Футогу и све зависи од њега. У што скоријем времену ће морати да се изјасни о томе да ли остаје или не, како бисмо имали времена да и ту проблематику квалитетно решимо.

Имајући све то у виду, клупско руководство Бечеја има пуне руке посла и мора ефикасно да ради.    

- По свему судећи, припреме ће почети 10. јула и до тада ће бити познато ко ће водити екипу и у ком саставу ћемо играти у новој сезони. Комплетне припреме ће се обавити на теренима крај Тисе -закључио је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.                                   

В. Јанков

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести