Кошаркаши Звезде вечерас против Фенербахчеа на старту ЕЛ

ИСТАНБУЛ: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19.45 сати играју против Фенербахчеа на старту нове сезоне у Евролиги.
Košarkaši Crvene zvezde Foto KK CZ
Фото: КК Црвена звезда

Екипа Дејана Радоњића у Истанбулу неће моћи да рачуна на Бранка Лазића, Дејана Давидовац, Огњена Добрића и Ерон Вајта, али без обзира на проблеме са повредама тренер Дејан Радоњић рекао је да ће његов тим дати максимум.

Фенербахче је направио надоградњу у свом тиму у односу на прошлу сезону. Имају играче који су носили тим у претходним годинама, а уз то су успели да ангажују један број квалитетних и искусних играча. Формирали су тим који је кадар да ове године направи добар резултат. На нама је да изађемо на терен без обзира на квалитет, и да дамо максимум. Свестан сам свих проблема које имамо, али идемо да дамо све од себе, и без обзира на то колико играца имамо на располагању, урадимо све да се покажемо у најбољем светлу, поручио је Радоњић.

Кошаркаш Лука Митровић истакао је да тим у Истанбул није опутовао са белом заставом.

Не знам да ли можемо да будемо потпуно задовољни због броја играца који недостају. Тешко је тренирати без четири-пет првотимаца. Упркос недостацима, играчи који су ту одрадили су добар посао. Идемо у Истанбул на мегдан изузетној екипи, са расположивим снагама, али свакако без беле заставе, рекао је Митровић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести