Јувентус у полуфиналу Лиге шампиона

БАРСЕЛОНА: Јувентус је чини се рутински сачувао велику предност од три гола из првог меча са Барселоном и пласирао се у полуфинале Лиге шампиона. Осим Јувентуса, у полуфиналу се нашао и Монако, победом над Борусијом са 3:1.
barselona juventus EPA ALEJANDRO GARCIA.jpg
Фото: EPA (ALEJANDRO GARCIA)

Као што се и очекивало на стадиону Камп ноу утакмица је почела нападима Барселоне. 

Меси, Нејмар, Алаба и Инијеста покушавали су соло продорима да пробију бедем испред гола Буфона, међутим, ретко им је то полазило од руке. Меси, а мало потом и Нејмар нашли су се на добрим позицијама, али су шутирали слабо поред гола.

С друге стране, Јувентус је претио из контри. Игуаин је био најопаснији, али голова у првом полувремену није било. Слика на терену није се мењала ни у наставку утакмице.

Барса је и даље појединачним акцијама покушавала да стигне до гола, међутим Бонући и Кјелини су чврсто бранили терен. И то мало шутева усмерених ка голу, није затресло мрежу, те је Буфон готово био незапослен. Додуше, имао је једну сјајну интервенцију када је зауставио шут Месија.   

  

БАРСЕЛОНА: Стадион Камп ноу, гледалаца 92.000, судија: Кујпрес (Холандија).

Жути картони: Инијеста, Нејмар (Барселона), Кјелини, Кедира (Јувентус).

БАРСЕЛОНА: Тер Штеген – Роберто (Маскерано), Умтити, Пике, Алба – Ракитић (Алкасер), Бускетс, Инијеста - Меси, Суарез, Нејмар.

ЈУВЕНТУС: Буфон - Алвеш, Бонући, Кјелини, Сандро - Пјанић, Кедира – Квадрадо (Лемина), Дибала (Барзаљи), Манџукић – Игуаин (Асамоа).  

Први меч: Јувентус – Барселона 3:0

Г.К.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести