Марко Гајић: Поклопиле се амбиције

У прошлом зимском прелазном року тадашњи тренер Војводине Илија Столица желео је да доведе штопера Вождовца Марка Гајића (26). Потрајала је неизвснеост да ли ће високи (190 цм) фудбалер појачати црвено-беле, али до реализације трансфера није дошло.
Ponovo u istom dresu: Marko Putinčanin i Marko Gajić foto: Dnevnik.rs/A. Predojević
Фото: Поново у истом дресу: Марко Путинчанин и Марко Гајић фото: Дневник.рс/А. Предојевић

Овог лета, међутим, Гајић је постао играч Воше и утисак је да је због тога веома задовољан.

"Заиста је постојала обострана жеља да још зимус обучем црвено-бели дрес Војводине и због тога нисам желео да продужим уговор с Вождовцем", рекао је Гајић."Нажалост, то се није тада догодило, али ових дана јесте и постао сам становник Новог Сада. Појавила се у међувремену и понуда Радничког из Ниша,  човек сам од речи, договорио сам се људима из Војводине и нисам желео тај договор да изневерим."

Да ли познајете нове саиграче?

"Познајем, а с некима од њих сам и играо у истом тиму, попут Марка Путинчанина. Остале момке знам углавном с терена и верујем да ћемо се веома брзо пронаћи на истој таласној дужини."

Какве су ваше личне амбиције у новој средини?

"Војводина је велики клуб и увек има највише амбиције. Основна жеља нам је да пружамо добре игре у новом шампионату, изборимо пласман у Европу и освојимо Куп Србије, а с тим се поклапају и моје жеље."

На позицији штопера сусрећете с веома јаком конкуренцијом?

"Нема сумње да је конкуренција изузетно јака, али то се и очекује у великом клубу. На мени је да добро радим и да се борим, а онда и изборим за место у стартној постави",  најавио је Гајић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести