Обрадовић: Крка је јако неугодна на домаћем терену

НОВО МЕСТО: „Очекује нас дуел са Крком која, нарочито на свом терену, уме да буде јако неугодан противник.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

И ове сезоне су показали да заслужују свако поштовање и ми у утакмицу морамо ући што је могуће боље припремљени, како физички, тако и главом”, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи утакмице 18. кола АБА лиге против Крке у Новом Месту.

Тренер црно-белих истакао је да проблем који је екипа имала са летовима у одласку и доласку из Турске на меч Еврокупа против Турк Телекома не помаже када је свежина у питању.

"Немамо времена да о томе размишљамо. Већ смо стигли у Ново Место и морамо да сав фокус пребацимо на терен", истакао је Обрадовић за кјлупски сајт.

У првом овосезонском мечу против Крке, Партизан је у хали "Александар Николић" победио 92:45, а центар црно-белих Ален Смаилагић сада очекује другачију утакмицу.

"Крка игра веома добро на домаћем терену и никоме у лиги није било лако да их победи. Играју чврсто у одбрани, док им се у нападу пуно тога врти око искусног Стипчевића. Верујем да ће нам бити далеко теже него у тој првој утакмици коју смо играли у Београду. Ми ћемо урадити све да се што боље припремимо за утакмицу и да на терену дамо свој максимум", поручио је Смаилагић.

Уочи меча Крка - Партизан, који је на програму сутра од 17 сати, црно бели у АБА лиги имају 13 победа и три пораза, док је Крка уписала три тријумфа и 12 неуспеха.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести