Вујичић: Преко ноћи сам постао првотимац, феноменалан осећај

БЕОГРАД: Млади кошаркаш Црвене звезде Милутин Вујичић изјавио је да се није надао да ће овако брзо заиграти за први тим.
vujicic
Фото: КК Црвена звезда

Талентовани бек и јуниор потписао је четворогодишњи професионални уговор са црвено-белима, а почетком фебруара и званично је прикључен сениорском тиму црвено-белих.

"Ни на крај памети ми није било да ћу овако да брзо да заиграм за први тим Звезде. Вредно сам радио у јуниорима и преко ноћи сам постао првотимац", рекао је Вујичић за Јутјуб канал КК Црвена звезда.

Момак рођен 8. марта 2002. године у Подгорици, као један од најталентованијих јуниора у селекцији Црвене звезде, добио шансу да наступа за сениорски тим црвено-белих на завршници Купа Радивоја Кораћа у Новом Саду, где су црвено-бели стигли до 10. трофеја националног купа у историји клуба, а био је део тима у у евролигашкој утакмици са Зенитом.

"Освојио сам први трофеј, саиграчи су ме одлично прихватили. Никога не треба да истичем, сви су супер према мени. Потписао сам професионални уговор са Звездом, то ми је остварење сан који сам имаоод малена и подстицај да још боље радим. После дебија сам се феноменално осећао. Сви су ми се јављали, честитали и било је много драго. Наставићу овако да радим, па шта ми то донесе", закључио је Вујичић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести