Раднички отвара плеј-оф са Војводином у Новом Саду

КРАГУЈЕВАЦ: Ватерполисти Радничког сутра са Војводином од 18.45 сати играју први четвртфинални меч плеј-офа Суперлиге Србије у Новом Саду.
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Ови ривали састали су се у недељу, на истом месту, а Раднички је био успешнији (12:8).

"Претходна утакмица била је изузетно тешка, иако то крајњи резултат можда не осликава најбоље. Војводина нам је пружила велики отпор, поготово у прве три четвртине, а тек смо у последњој успели да решимо питање победника. Очекујем сличан отпор, али се надам да ћемо овога пута лакше изаћи на крај са њима. На домаћем базену су знатно опаснији него у гостима, али уз наш добар приступ и квалитетну игру не би требало да буде већих проблема. Идемо на победу у оба дуела и надам се да ћемо већ сада направити велики корак пред реванш", рекао је Угљеша Панић, ватерполиста Радничког.

Шумадинци бране шампионски наслов, али пут до новог трофеја, па чак и до сваке наредне рунде, биће изузетно тежак.

"У плеј-оф улазимо са највишим амбицијама и желимо да одбранимо титулу првака, освојену прошле године. Неће бити нимало лако, јер већ у четвртфиналу идемо на Војводину, а потом нас највероватније очекују полуфинални дуели са Партизаном, који нас је два пута добио ове сезоне и финални окршаји који ће бити тешки без обзира на противника. Ипак, више пута ове сезоне смо показали да можемо да се надмећемо са најквалитетнијим европским екипама када смо на свом нивоу и надам се да ћемо то показати у завршници такмичења", закључио је Панић.

Нови Београд је у четвртак био убедљив против Пролетера у Зрењанину (24:6), а у суботу се састају још Валис - Партизан и Шабац - Црвена звезда.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести