Играчи Воше на Штранду „регрутовали“ навијаче

НОВИ САД: Шеф стручног штаба Војводине Радослав Батак и првотимци Емил Роцков, Урош Стаменић и Џосеф Бемпах данас су се дружили са навијачима на новосадском Штранду, поделили им пригодне поклоне и позвали их да у четвртак дођу на “Карађорђе” и подрже Вошу против Ружомберока.
vosa strand FK Vojvodina
Фото: fkvojvodina.rs

Шеф стручног штаба Војводине Радослав Батак и првотимци Емил Роцков, Џосеф Бемпах и Урош Стаменић су били гости манифестације “Штранд суммер фест”, која се током читавог лета одржава на новосадској плажи Штранд, саопштила је ФК Војводина на свом порталу.

Појављивање тренера и играча црвено-белих изазвало је интересовање претежно најмлађих навијача “старе даме”, који су ову прилику искористили за фотографисање и узимање аутограма од чланова свог омиљеног тима.

Такође, организовано је и мало такмичење у пимповању, при чему су победницима уручене лопте, дрес ФК Војводина, као и улазнице за утакмицу против Ружомберока у првом колу квалификација за Лигу Европе. Сви присутни навијачи пожелели су црвено-белима много среће и најавили да ће у четвртак од 20 часова сигурно бити на “Карађорђу” да пруже подршку “старој дами”.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести