Добрић и Давидовац продужили уговоре са Звездом до 2022.

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде Огњен Добрић и Дејан Давидовац продужили су уговоре са црвено-белима на још једну сезону, односно до 2022. године, саопштено је на сајту клуба.
o
Фото: Youtube Printscreen

Добрић је рођен 27. октобра 1994.године у Книну, прошао је све млађе селекције Црвене звезде, а прве озбиљне професионалне кошаркашке кораке начинио је у ФМП-у, где је играо до 2015. године.

Након што је потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом, током тог периода наметнуо се као један од најборбенијих играча и постао љубимац навијача. Освојио је три домаћа шампионата, две АБА лиге, Суперкуп АБА лиге и један куп Радивоја Кораћа.

Давидовац је рођен 17.јануара 1995. године у Зрењанину. Први професионални четворогодишњи уговор са црвено-белима потписао је 2017.године, пре тога наступао је за екипе Пролетера и Вршца, а од 2015-2017. године играо је са великим успехом за ФМП. Са Звездом је освојио АБА лигу, две титуле првака Србије и Суперкуп АБА лиге, док је са младом репрезентацијом освојио титулу првака Европе 2015.године.

Екипа Црвене звезде отпутовала је у Турску на припремни турнир, а према раније утврђеним распоредима, такмичарску сезону отвара утакмицом са Фенербахчеом у Истанбулу почетком октобра на старту Евролиге.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести