КК Црвена звезда: Једна од најбољих сезона у историји клуба

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда, на седници Скупштине, Председништва и Управног одбора, констатовао је да је претходна сезона оцењена као једна од најуспешнијих у историји клуба после освајања титула АБА лиге и Суперлиге Србије, уз Суперкуп на Јадрану.
zvezda trofej, fonet
Фото: FoNet

Извештаје су поднели председник клуба Небојша Човић, као и директори Небојша Илић и Филип Сунтурлић пред 31 чланом, после чега је сезона означена као изузетно успешна.

"Сви трофеји сениорског тима освојени у изузетно тешкој сезони и тешким околностима и зато чине такмичарску сезону 2018/2019 једном од најуспешнијих у историји КК Црвена звезда у којој су освојена три такмичења и обезбеђен повратак у Евролигу", наводи се на клупском сајту.

Чланови Скупштине добили су осим тога и све детаљне информације везане и за остале важне активности клуба (млађе селекције и њихов учинак, као и даљи развој играча који су потписали прве професионалне уговоре са клубом), као и за даље активности клуба на свим пољима (финансијском плану, припремама клуба за нову сезону у Евролиги, активностима у прелазном року).

Из Звезде су посебно нагласили да као "клуб који представља Републику Србију и град Београд у свим такмичењима, истиче захвалност на помоћи држави коју је добио током претходног периода".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести