Припреме протичу плански

Фудбалери новосадског Пролетера припремају се за надметање у прволигашком друштву , с тим што се још увек комплетира играчки кадар.- Кренули смо са тренинзима

два пута дневно како бисмо онај најдосаднији , али и најбитнији део на стицању физичке спреме урадили што боље. Ако се по јутру дан познаје на добром смо путу. Планирали смо десетак  проверних утакмица, што ће бити довољно да спремни дочекамо старт првенства – каже тренер Зоран Говедарица.  

На скенеру стручног штаба, осим играча који су наступали у прошлом првенству, било је више талентованих играча углавном пониклих у Војводини:Страхиња Крстевски, Владимир Илић, Един Кесић, Дарко Јовић, Никша Вујчић, Никола Гајић, Давид Хрубик,Милан Адамек, голман Владан Елесин (Цемент), Андреј Тодоровић (Шумадија,Аранђеловац ), Немања Стојшић (Борац,Нови Сад),Милош Манојловић (Спартак),Филип Бабић (Слобода),Стефан Мићић (Борац, Бањалука),Никола Шакић (Напредак), Војислав Кеча(ГСП Полет), Стефан Зоговић (Бачка), Стефан Крајишник и повратник Милан Миросављев (Будућност).

- Рано је  о пристиглим играчима да још сада дајемо коначан суд. Пратићемо их кроз тренинге и утакмице па ћемо видети који ће од њих да остане. Заједно са управом радимо на довођењу барем још тројице искусних играча,поред којих би млади напредовали, поготово они најталентованији из Војводине – најавио је тренер Сланобараца.

Пролетер напустило неколико у прошлој сезони стандардних играча: Ненад Кочовић (Борац, Чачак ), Горан Швоња (Канада), Милован Петрић, Никола Милошевић, Александар Десанчић, Никола Вукајловић, Никола Фимић  и голман Немања Бузаyија( Индекс). Није немогуће да још неки од најквалитетнијих фудбалера напусти Слану бару с обзиром да има интересовања за њих и суперлигашких екипа.

М. Поповић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести