(ФОТО) ПРЕКВАЛИФИКОВАЛА СЕ Меган Маркл покренула НОВИ БИЗНИС Фанови ОДУШЕВЉЕНИ лепим вестима СЛАТКЕ ТЕГЛИЦЕ обрадовале ПРИЈАТЕЉЕ војвоткиње од Сасекса

Након што је обелодањено да Меган и Хари снимају нове емисије за чувени Нетфликс из породице војводе и војвоткиње од Сасекса стижу нове, лепе вести.
m
Фото: Printscreen/Instagram

Меган Маркл је покренула нови бизнис, а прича је лансирана тако што су теглице са слатким намазима достављени на кућне адресе њених верних пријатеља.

Када су их отворили имали су шта и да виде - теглице су биле пуне укусног џема од разног воћа и са бреднираним етикетама које су биле све само не обичне.

Нови бренд војвоткиње од Сасекса носи назив "American Riviera Orchard", а особе попут Трејси Робинс, модног дизајнера, и Делфине Блекије, супруге поло играча Нача Фигуераса, већ могу да посведоче о квалитету и укусу ових производа.

На Инстаграму како би се захвалила Меган на поклону, Трејси је поделила фотографију тегле џема окружене лимунима.

 

Хвала на укусној корпи! Апсолутно волим овај џем па нисам сигурна да ћу га делити са било ким. Хвала М!, писало је у опису објаве.

Делфина је била подједнако задовољна што је примила слатку посластицу и поделила је слику свог укусног доручка са тостом прекривеним џемом, седеćи поред тегле Меганине теглице.

Џем од јагода ме чини срећним. Волим твој џем, означивши Инстаграм страницу "American Riviera Orchard".

Меган је први пут представила свој нови подухват још у марту када је покренула веб страницу и Инстаграм страницу са називом овог бренда.

Такође је објавила промотивни видео на којем се војвоткиња бави разним активностима. Иако тад нису били откривени никакви детаљи о њеном бренду, могло је да се наслути да је у причи припрема хране. На фотографијама су били кувари, прибор за јело, посуђе, салвете и столњаци, и разноврсна храна у распону од џемова и желеа до намаза и путера.

Ово је многе подсетило на краљицу Елизабету која је чак 91 годину за доручак јела кришке хлеба са путером и џемом од јагода.

Чини се да је можда баш то био мотив да се Меган окрене прављењу ових укусних пикантерија, а да ли ће њен џем од јагода постати популаран колико и онај краљице Елизабете остаје да видимо.

Дневник/Глоси Еспресо

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести