ЧЕТВРТИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА ДВОЈИЦОМ НЕСТАЛИХ ДЕЧАКА У АПАТИНУ Нада још тиња

АПАТИН: На обали Дунава код Апатина још увек траје потрага за двојицом дечака, Патриком Б. (10) и Антониом М. (11), који су последњи пут виђени у понедељак око 14 сати, након чега им се губи сваки траг.
1
Фото: Радио Дунав

Полиција и специјални ронилачки одред Жандармерије и даље интензивно трагају за дечацима чији су бициклови и обућа пронађени на обали реке у близини овдашњег Кајак клуба.

Родитељи, рођаци, пријатељи и суграђани породице дечака и четврти дан неуморно дежурају на обали Дунава, с надом да ће ускоро добити вести о несталој деци.

Апатин је облепљен плакатима са фотографијама несталих дечака, а друштвеним мрежама се шири апел грађанима да, уколико имају било какве информације о несталим дечацима, одмах обавесте полицију или породице. Сви се надају да ће ова заједничка акција и мобилизација грађана донети информације које ће помоћи у проналажењу несталих малишана. Након што се огласила локална самоуправа, саопштење поводом нестанка два малолетна дечака је издао и колектив апатинске Основне школе “Жарко Зрењанин”, чији су ђаци нестали ПАтрик и Антонио.

- Већ четврти дан траје потрага за два малолетна дечака који су у понедељак нестали на обали Дунава. Дечаци су ученици трећег два и трећег пет разреда наше школе.

Вест о њиховом нестанку потресла је све нас, другаре из разреда, остале ученике, учитеље, наставнике, као и све остале у Школи. Наша Школа, учитељи,педагошко- психолошка служба овим путем даје несебичну подршку родитељима, породици, пријатељима надајући се најбољем исходу потраге - стоји у допису који је потписао колектив Основне школе “Жарко Зрењанин” на челу са директорком Јасном Павићевић.

М.Мћ

EUR/RSD 117.1921
Најновије вести