Пронађен младић из Каћа чији је нестанак био пријављен

Деветнаестогодишњи Милан Радин из Каћа који је 19. октобра отишао од куће, пронађен је данас жив и здрав у манастиру Сланци, потврдила је његова породица, навоси се на порталу nestalisrbija.rs.
nestali srbia
Фото: nestalisrbija.rs

Додаје се да још увек нису јасни мотиви зашто је младић шест дана био ван куће, и због чега је најчешће виђан у близини неколико манастира у Београду, Панчеву и Вршцу. Након што је његова фотографија објављена у Регистру несталих лица Србије, готово сви медији пренели су информацију да се за младићем интензивно трага.

Од тог момента, грађани Србије схватили су овај позив озбиљно и одговорно, те се Регистру у току јучерашњег дана јавило на десетине људи који су Милана виђали у претходних шест дана. Јављали су се возачи аутобуса, грађани који су били у обиласку манастира, сви они који су препознали младића са фотографије која је увелико кружила Србијом. Управо те информације, где је и када је виђен, помогле су породици да данас пронађе Милана, и да га врати кући, саопштава организација Нестали Србија.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести