"ПРЕСЕЛО ВАМ ТИХ 10 МИНУТА" Србин запалио мреже: Претичете колоне, претичете камионе, претичете возећи аутобусе, пакао!

Сезона је одмора, и путеви ка Црној Гори, али и Грчкој, оптерећенији су него обично. Иако је ауто-пут кроз велики део наше земље, али и деоница код комшија, олакшала путовање до црногорске обале, остало је много нимало безопасних кривина до Јадрана.
Курир/З.Ш.
Фото: Курир/З.Ш.

Наиме, један корисник Твитера пре неког времена је описао своје утиске са путовања до Улциња, и том приликом истакао појаву која му је изузетно засметала, па им се обратио оштрим речима.

-Ишао сам до Аде Бојане пре 10-ак дана, а на путу до тамо, и назад, главни су ми утисак идиоти које сам срео, и то њих најмање десетак. Џаба нам ауто-путеви, када, тамо где их нема, вребају овакве будале! Мислим на вас, господо, који претичете на пуним, претичете у кривинама, претичете са вашим крнтијама које само што се не распадну. Али ви претичете. Претичете колоне, претичете камионе, претичете возећи аутобусе, пакао!

Због таквих идиота, плакале су многе мајке. Унесрећили су такви многе домове. Пресело вам тих 10 минута, колико стижете раније, угрожавајући себе и друге. А да будем искрен, највише таквих било је са БГ и НС таблицама. Навикли људи на "брз живот" и "дивљање", и тако све док не угасе нечији живот! Идиоти!" - закључио је овај корисник Твитера.

И заиста, питамо и вас, колико оваквих сретнете када путујете негде?

Према подацима Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије у периоду од 2016. до 2020. године у саобраћајним незгодама у нашој земљи смртно је страдало 2.760 лица, док је 100.519 лица повређено (16.489 теже, 84.030 лакше). Готово сваки други погинули учесник у саобраћају био је у путничком возилу - у својству возача или путника.

Курир

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести