24седам: Коме треба слаба Србија у сукобима!? Само Ђиласу и Западу!

Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије.
Танјуг/Марко Ђоковић
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић

Ђиласова НАТО опозиција и све групе које је подржавају, планирају да организују скуп у суботу у Београду, који ће почетак обојене револуције у Србији. Како из добро обавештених извора сазнаје 24седам западне обавештајне службе планирају да том приликом спроведу најстрашнији сценарио.

Наиме, када су увидели да њихове политичке марионете не могу да победе на изборима у Србији, западне обавештајне службе, међу којима предњачи Немачка, одлучиле су се да радикализују ситуацију у нашој земљи, изазивањем немира ширих размера, па чак и сукоба који би могли да доведу до жртава.

Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије у тренуцима када власт на челу са председником Александраом Вучићем не жели да прихвати независност тзв. државе Косово и не жели да уведе санкције Русији, а тек о уласку Србије у НАТО нема ни говора.

Због тога Запад покушава да изазове кризу у нашој земљи и у фотеље смести оне који су му раније, у периоду од 2000. до 2012. године, испоручивали све као на тацни. Њихов вођа Драган Ђилас спреман је поново да се прихвати те срамне улоге, али на власт не може да дође легалним путем пошто је народ у Србији одавно схватио које су му праве намере. Због тога Ђиласу и његовој петој колони одговарају нереди у земљи, како би хаос искористили за отимање власти.

Подсетимо, током обојене револуције 5. октобра 2000. године, прозападна опозиција је послала наивни народ да јуриша на Скупштину, док су њихове вође са групама окорелих криминалаца упадали у полицијске станице и отимали оружје, спремајући се за грађански рат. Прибраношћу државних органа избегнути су већи сукоби, али је Србија пала под 12-годишњу окупацију када су предводници тадашњег режима пунили своје рачуне у иностранству, продајући у бесцење државну имовину, а страни амбасадори доносили све важне одлуке у нашој земљи.

Сада је план исто то, а Ђилас и његова пета колона мисле да ако је то прошло 2000. може да прође и сада. План је да се нередима и унутрашњим сукобима ослаби позиција Србије и евентуално промени власт, да би затим послушници западних обавештајних служби који би засели у фотеље одмах испунили оно што се од њих очекује: признање независности лажне државе Косово, увођење санкција Русији и чланство сужене Србије у НАТО.

Ипак, заборављају да су се међународни односи снага променили и да је Србија неупоредиво јача него тада.

Паклени план НАТО ОПОЗИЦИЈЕ! Ђиласове, Алексићеве и Ћутине присталице поручују: Хоћемо Мајдан и у Москви и у Београду!

Ђиласове присталице покушавају Србију да гурну у крваве грађанске сукобе само зато да би се на силу докопали власти, када су већ на изборима потучени до ногу

Присталице Драгана Ђиласа и његових послушника Мирослава Алексића и Александра Јовановића Ћуте нескривено призивају Мајдан у Београду.

Фото: Друштвена мрежа X

Осим медијско-пропагандне стратегије која за циљ има да убеди грађане Србије да су догађаји од фебруара 2014. године на кијевског тргу Мајдан заправо добра и пожељна ствар, губитници избора и њихови симпатизери активирали су се и на друштвеним мрежама.

Тако на налогу "Мари Мари" на платформи Икс, некадашњем Твитеру, дословце стоји отворен позив за насилно рушење уставног поретка, не само у Србији већ и у Русији.

- Одличан начин за борбу против руских дезинформација а ту пре свега мислим на грађане Русије. Моћи ће да добију тачне информације о дешавањима у Србији и борби грађана и грађанки против диктатуре. Путинова ноћна мора је Мајдан на Црвеном тргу - наводи се у посту.

Да не буде никакве дилеме о стварним намерама ђиласоваца сведочи и друга објава на Иксу.

- Мајдан и на Црвеном тргу а и Мајдан у Београду. Барем нека се нервирају. Мајдан је слобода - стоји у посту на налогу "Моше Пијаде".

Ствари су, дакле, кристално јасне.

Ђиласове присталице покушавају Србију да гурну у крваве грађанске сукобе само зато да би се на силу докопали власти, када су већ на изборима потучени до ногу.

Подсетимо, параметри из оперативних обрада руских обавештајних служби, као и методологија деловања против уставног поретка, у време злогласне побуне на кијевском Мајдану из 2014. године умногоме су се поклапали са насилним сценаријом примењеним на рушилачким недељним протестима прозападне опозиције у Србији.

Управо због тога Руси су неколико дана пре немилих сцена испред Скупштине града обавестили српске колеге шта је задатак демонстраната и њихових политичких лидера, па је то само још више појачало будност наших оперативаца и спречило можда и теже последице.

Славе што ,,Београд гори'': Хрвати у трансу због насиља Ђиласове НАТО опозиције

Ђиласова тајкунска опозиција жели да изазове крваве грађанске сукобе у Београду, а њиховом уништавању државних институција посебно се радују у Хрватској

Да је братство између Хрватске и НАТО опозиције у Србији јако као стена, показује и ликовање хрватских медија над постизборним насиљем ђиласоваца. Тако се  проусташки РТЛ канал слади се ужасавајућим сценама у Београду у режији  НАТО опозиције која је претходних дана рушила престоницу.

Ђиласова тајкунска опозиција жели да изазове крваве грађанске сукобе у Београду, а њиховом уништавању државних институција посебно се радују у Хрватској. 

24седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести