24.седам: Рукометаш Влада Мандић одговорио на бруталне лажи медија

Прослављени рукометаш Владимир Мандић огласио се поводом писања тајкунских медија, у власништву Драгана Шолака, који су га оптужили да је власник зграде у којој је како тврде за београдске изборе било пријављено 154 бирача!?
a
Фото: Youtube Prinscreen

Мандићево саопштење преносимо у целости:

- Желим да се огласим поводом напада на мене и бруталних лажи од стране неких тајкунских и српскомрзачких медија у Србији, који се опет баве дезавуисањем јавности. Њихова мржња према Александру Вучићу и неприхватање да их народ неће доводи их до тоталног губитка здравог разума. Наиме, на тој истој адреси коју помињу, није "кућа" како они кажу, него 4 зграде са 50 станова, и све те станове издајем још од 2010. године. Ту је више стотина људи пријављено и одјављено за ових 14 година, јер моја законска обавеза је да као станодавац пријавим станаре који живе ту. Много људи је ту пријављено већ више од 7-8 година у континуитету. Кад се одселе, ти људи се после сами одјаве и пријаве на нове адресе. На тој истој адреси сам пријављен и ја, и моја породица, и моји родитељи, као и моји рођаци који су се доселили из Републике Српске, јер ја сам из Републике Српске. Али наравно, тајкунским медијима не одговара ова истина и никад је не би пренели. Ја апсолутно подржавам политику председника Србије, али, нити сам функционер странке, нити сам државни или градски функционер, нити ћу икада бити то, да би преко мене нападали председника Вучића и СНС. Значи, опет се служе подвалама, лажима и опет су показали да су тотално неспособни.

Желим исто тако да кажем да ја нећу тужити новинаре који раде по налогу издајничких газда а који раде против интереса Србије како би на њено чело довели НАТО окупаторе. Сви знамо и ко су и шта су, и шта су им крајњи циљеви – рекао је Мандић.

24.sedam.rs

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести