Чедомир Јовановић објавио  на Твитеру сатиричну песму о Драгану Ђиласу! Са моје тачке гледишта, ти си мишу ништа! (Видео)

Лидер Либерално-демократског покрета Чедомир Јовановић објавио је на Твитеру сатиричну песму о Драгану Ђиласу, пише 24седам.рс.
2
Фото: Screenshot/ X, @Ceda_Jovanovic

"Миш је тражио изборе

Па их је продао, сео у џип

И запалио на пут дугачак

али га ипак пронађе доктор Марио

Доктор Миша штипну

Миш понуду у процентима зуцну

Доктор му леђа пипну

Затим га у чело куцну

СА МОЈЕ ТАЧКЕ ГЛЕДИШТА

МИСУ ТИ СИ НИШТА

То доктор Марио каза

Па га рекетом супер размаза".

 

Подсетимо, Чеда је јуче објавио снимак са подсећањем на 1992. годину када је Драган Ђилас био представник студената и заступао их на разговорима са тадашњим председником Слободаном Милошевићем.

У том снимку, Јовановић је казао да је Ђилас због свог дупета покрао студенте те године, продао Бориса Тадића те да је због свог дупета уништио Демократску странку.

Он је објаснио и да је Ђилас после свега тога кренуо на његову породицу као и на породицу председника Србије Александра Вучића.

Такође, јавност зна да је лидер ЛДП-а последњих дана у клинчу са Драганом Ђиласом, председником Странке слободе и правде, којег је преко медија оптужио да је 2000. године рекетирао "Пекабету".

- Зоран Ђинђић 7. октобра 2000. године поднео кривичну пријаву против Ђиласа, зато што је овај 6. октобра дошао у "Пекабету", довео са собом неку ћелаву барабу коју је представљао као чеовека из обезбеђена, окупио све директоре "Пекабете" и тражио да се потпише уговор са њим за њихово рекламирање - рекао је Јовановић у снимку који је објавио на свом твитер налогу.

24седам.рс

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести