overcast clouds
24°C
05.09.2025.
Нови Сад
eur
117.167
usd
100.4002
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПАПРИКЕ КОЈЕ НЕ ДОЧЕКАЈУ ЗИМУ! Сомборке пуњене сиром спремите за трен ока, а уживајте већ сутра у сваком залогају

05.09.2025. 20:51 21:00
Пише:
Извор:
Žena.Blic
da
Фото: freepik, ilustracija

Паприке пуњене сиром буде носталгију и подсећају на укус домаће кухиње из детињства.

Посебно је цењена сорта Сомборка, која својом сочношћу и благом слаткоћом чини савршену базу за фил од сира. Овај рецепт је једноставан, али одличан, у то немојте сумњати.

Традиционални рецепти за паприке пуњене сиром преноси се генерацијама и савршено комбинује свежину поврћа са богатим укусом сира. Паприке се пажљиво пуне, зачине по укусу и оставе да одстоје, како би се ароме сјединиле и достигле пун потенцијал.

Овај начин припреме омогућава да већ наредног дана уживате у сочним паприкама које одишу домаћом топлином и једноставношћу – идеалне за све прилике, од породичних ручкова до свечаних трпеза.

Сомборке пуњене сиром

Потребно је:

           1 кг Сомборке паприке

           1 кг сира за питу

           Со по укусу

Комплетну припрему можете погледати ОВДЕ

Извор:
Žena.Blic
Пише:
Пошаљите коментар