„Алексић уместо што соли памет о лечењу деце, а требало би да устане и аплаудира Вучићу“

Мирослав Алексић, који се налази на листи Драгана Ђиласа "Србија против насиља" наставио је са нападима на председника Србије Александра Вучића, пише портал 24седам.рс.
miroslav aleksic YT
Фото: Youtube/N1

Као и сваки пут до сада, када неко из тајкунске опозиције нападне председника Вучића, демантују га резултати владајуће странке, а они су јасно видљиви и такви недостижни опозицији.

Алексић је у дебати причао о лечењу деце, а дотакао се тога да би требало, како каже, да дође до промене приоритета.

- Треба да дође до промене приоритета, да не бацамо новац на непотребне стадионе док децу лечимо СМС порукама - рекао је Алексић.

Чињенице:

За ретке болести од 2008. до 2012. уложено 130 милиона динара, а Вучић од 2013. до 2023. - 12,3 милијарди, дакле у време председника Вучића сто пута више.

Када је реч о иновативним лековима, за време њихове власти у трајану од 8 година, уведен је 21 иновативан лек, до је Вучић за 6 година увео 80 иновативних лекова.

А када већ причамо о деци, Алексић је вероватно заборавио да смо за време председника Вучића постали прва земља у Европи која добија лек за "деу лептире", а који кошта 660.000 долара годишње по детету.

Дакле, Алексићу је боље да се покрије ушима, устане и аплаудира Вучићу уместо што неосновано напада зарад јефтиних политичких поена, али то му неће проћи. Резултат такве политике видеће се на изборима 17. децембра.

24седам.рс

БОНУС ВИДЕО


EUR/RSD 117.0706
Најновије вести