ЗАМИСЛИТЕ МЕКОЋУ, КРЕМАСТУ ТЕКСТУРУ И АРОМУ ЈЕСЕНИ Један залогај ове кестен торте и више никада нећете желети друге слаткише
Ова кремаста кестен торта без печења топи се у устима и чини јесен магичном – сви ће тражити још један комад!
У јесењим кишним данима, кестен торта без печења постаје права звезда сваког трпезаријског стола. Замислите да сваки залогај доноси топлину, кремасту текстуру и арому јесени која вас опија – ово је посластица уз коју ћете заборавити све претходне колаче које сте пробали!
Кремаста чаролија без печења
Ова торта је једноставна, али сваки детаљ чини је савршеном. Основа од кестен пиреа и кекса топи се у устима, док лагани шлаг додаје неодољиву мекоћу. Не постоји компликована припрема – само пратите кораке и уживање је загарантовано.
Рецепт – једноставни кораци
Састојци: 400г кестен пиреа, 200г млевених кекса, 200мл слатке павлаке, 50г шећера у праху, 1 кашичица ваниле, по жељи мало рума.
Припрема
У чинији сједините кестен пире и млевене кекс, додајте мало рума ако желите интензивнији укус.
У другој чинији умутите слатку павлаку са шећером у праху и ванилом док не постане чврста и кремаста.
У калуп за торту прво ставите слој кестен-кекс мешавине, затим слој креме, па поновите док не потрошите све састојке.
Горњи слој завршите шлагом и по жељи поспите мрвицама кекса или ренданим кестеном.
Оставите у фрижидеру најмање 2-3 сата пре сервирања.
Једном када пробате ову кестен торту, више ништа друго не може да парира кремастој хармонији укуса и текстуре. Сваки залогај вас води у свет топлине, задовољства и јесени у њеном најбољем издању. Ваш сто постаје епицентар уживања, а сви који пробају траже још!