Вучевић: Опозицији скупштина подијум за изношење фрустрација, не храм демократије

Србија се не воли само када се побеђује на изборима. Србија се воли увек и када се на изборима губи - рекао је он
Милош Вучевић
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је данас да опозиција не разуме да се Србија воли и када се на изборима губи и да за њих Скупштина није место за изношење аргумената, већ "подијум за изношење фрустрације".

- Србија се не воли само када се побеђује на изборима. Србија се воли увек и када се на изборима губи. Нажалост, наша опозиција то не разуме. Њима Дом Народне скупштине није храм српске демократије, они су му окна српским барјаком разбијали. Није им ни скупштинска говорница место где се износе аргументи, за њих је реч о подијуму за изношење фрустрација, бесмислено урликање, за насилништво и скарадности сваке врсте - истакао је Вучевић, наводи се у саопштењу Српске напредне странке.

Према његовим речима, представници опозиције никада нису разумели потребе сопствене државе и никада је нису доживели као заједничку кућу.

- За њих нема довољно јефтиних представа, уколико је плен у виду народних ресурса довољно скуп. Зна то народ, зато их и неће. Отуд силни порази на свим нивоима годинама уназад - оценио је председник СНС-а.

Он је додао да и опозиција то зна и зато и покушава да "унизи српске институције од највишег угледа".

- Неће им то поћи за руком. Унизиће само себе - закључио је Вучевић.

24sedam.rs

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести