Магазин - Гастро

Магазин / Гастро Рецепт дана: Паеља
У питању је традиционално шпанско јело које се припрема од пиринча, морских плодова и кобасица. Све у једном тигању...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Салчићи
Можда јесте у питању мало калоришнија посластица, али неће Михољско лето још дуго. А кад мало захлади, ове ће вас кифлице сасвим сигурно пријатно угрејати...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Сласне лазање
Ево како да чувене италијанске лазање направе и они мање вешти у кухињи; овај рецепт притом значајно штеди и на времену, али су зато сласт и укус онако баш како треба.
Магазин / Гастро За викенд конгрес „Исхрана будућности”: За здравији и срећнији живот
Међународни мултидисциплинарни конгрес „Исхрана будућности” одржаће се за викенд, 20. и 21. октобра, у Амфитеатру на Спенсу.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Брзински песто с таљателама
За припрему овог укусног италијанског јела потребно је свега десетак минута, а сос након припреме може да чувате у фрижидеру три дана. Искористите га и за јела с печеним кромпиром, резанцима од сирових тиквица, одреске...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пита с пилетином
Брзо, лагано и фино јело, које ће уз мало салатице увек испасти згодан ручак. Ништа мање није згодна ни чињеница да је ова пита прилично укусна и касније, то јест, кад се охлади.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пилетина с печуркама
Реч је о укусном ручку за мало новца. Наиме, да бисте припремили овај савршено кремаст оброк довољна су вам свега три састојка...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Куглоф од бундеве
У питању је толико сочни куглоф да ћете хтети да га правите сваки дан.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Шпагете карбонара
Готова за15 минута, ова је паста чувени специјалитет италијанске кухиње. Припрема се брзо и једноставно, а притом је веома хранљива и укусна.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Кекс од банане и муслија
Ова брзинска посластица, идеална је као доручак, јер обезбеђује сасвим довољно енергије за предстојећи дан, а и сјајна је као „дизач“ енергије. Лако се и брзо припрема: за неких пола сата завршили сте сав посао...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Тесто с кромпиром
Ово јело познато је и под називом „гренадир марш“, а у питању је укусна и калорична комбинација кромпира, тестенине, лука и комадића сланине. И, оно најважније - ово јело може без већих проблема да направи и кувар почетник...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Хрскава и пикантна пилетина
Похована пилетина чест је „гост“ на овдашњим јеловницима. Ако вам је мало и досадила, ево како да додате мало „узбуђења“ у већ познат укус...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Хлеб од бундеве
У питању је укусно пециво, за које скоро па да вам ни не треба рецепт. Једном кад вам успе, правићете га онако „од ока“...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Бољи од најбољег колача
Ова посластица, која има и своју страницу на Википедији, позната је још и под називом „Бољи од секса“, а најбољи део у читавој причи јесте чињеница да може да га испече и највећи аматер у кухињи...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Чипс од тиквица с пармезаном
Осим што је брзо готов и не захтјева пуно муке и састојака, није ни калоричан…
Photo
Магазин / Гастро Који год да је кулен, важно је само да га је довољно на асталу
Нема око чега се наши балкански народи неће посвађати: од онога ко је већи ратник, чија је култура „на нивоју“ а историја без премца, ко је ближи Европи а ко источњачка деспотија, па све до тога чијих 11 гологузана боље тера лопту по трави или, ништа више покривених, пет веселника по паркету – поводи су за међусобице, али до озбиљне расправе долази тек кад се спомиње мученица-ракија и остала ‘рана потребита благоутробију.
Магазин / Гастро Џејми: Гости ми краду убрусе, а особље храну и флаше вина
Иза пословног царства најпознатијег ''Голог кувара'' на свету тешка је година. Према новим финанцијским извештајима, Џејми Оливер групација лани је изгубила 20 милиона фунти, пише британски Индепендент.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Краљевске палачинке
У питању је права посластица за краљеве и цареве, а оно најбоље – све потребне састојке за њеу припрему већ имате у фрижидеру...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Слатко од смокава
Једноставно је за спремање, а укус је фантастичан. Слатко, да слађе не може да буде; право лето у теглицама...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Намаз од патлиџана
Премда га можемо користити у разним јелима, патлиџан је довољан и кад је „без друштва“. Важно је само да се не претерује са зачинима како би се истакао (а не маскирао) укус патлиџана.
EUR/RSD 118.5311
Најновије вести