Магазин - Гастро

Магазин / Гастро СВАКОГ ЈУТРА ДОДАЈТЕ ОВУ МЕШАВИНУ У КАФУ Бићете препуни енергије цео дан
Кафа је напитак без ког велики број људи не може ни да замисли да започне свој дан.
Магазин / Гастро ЕВО КАКО ДА КУВАТЕ ПИРИНАЧ ДА УВЕК ИСПАДНЕ ОДЛИЧАН Само овако неће бити лепљив и бљутав
Савршено припремљен пиринач је умерено меко скуван, равномерно зачињен, растресит и не остаје залепљен за зидове посуде у којој се припрема. Кување пиринча је постало права наука како би се постигле све ове ствари а заправо је изузетно једноставан процес.
Магазин / Гастро ПОСНЕ ЖЕРБО АЛИ КУГЛЕ Ово ћете обожавати! Лако се праве, а потребна су само 3 састојка
Ако сте љубитељ жербо коцки, ово ће вам се сигурно свидети.
Магазин / Гастро ОВО ЈЕ НАЈЗДРАВИЈА ПОСНА ПОСЛАСТИЦА НА СВЕТУ, А РЕЦЕПТ ЈЕ СТАР 6.000 ГОДИНА! Не гоји и даје невероватну снагу
Ова лековита посластица се спомиње у Хомеровој Илијади под називом Интрион.
Магазин / Гастро КАКО ДА ПРЕПОЗНАТЕ СВЕЖУ РИБУ За овај трик сигурно нисте знали; Ако га примените никада више нећете погрешити
Залеђена, па поново одмрзнута риба је права замка у рибарницама. Ипак, постоје начини како да утврдите свежину рибе.
Магазин / Гастро ЛАГАНA ПОСЛАСТИЦА ЗА УСКРШЊИ ПОСТ: Колач са ренданим јабукама
Да би после ручка били скроз задовољи, мора да се нађе и нека посластица на столу.
Магазин / Гастро ПОМАЛО БИЗАРНО Путер из веш машине! Ево детаљан рецепт, потребна је и једна патика (ВИДЕО)
На интернету се појавио видео у којем је објашњено како да сами направите путер на до сада најјнеобичнији начин.
Магазин / Гастро ВИНСКА КАРТА ПЕТРА САМАРЏИЈЕ: Вински вокабулар
Квалитет вина лакше је доживети него исказати, рекао је још давно један учени Француз.
PhotoVideo
Магазин / Гастро ДОМАЋИ ХЛЕБ КОЈЕМ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Родићкина унука има тајни рецепт који морате испробати (ВИДЕО)
Почела сам да кувам када сам имала девет година, уз моју баку, коју су сви звали Родићка. Она ми је усадила и пренела љубав према кувању.
Магазин / Гастро ЕВО КОЛИКО СМЕТЕ ДРЖАТИ ЈАЈА У ФРИЖИДЕРУ Све преко ОВОГА може да води до тровања
Јаја се најчешће користе у исхрани па је случај да вам врло брзо требају нове залихе.
Магазин / Гастро ЧЕТИРИ НАМИРНИЦЕ које озбиљно РЕМЕТЕ вашу ПРОБАВУ: Нутриционисти открили која храна је најгора за варење, а повећава и ризик од многих болести
Гастроентеролози упозоравају на штетност црвеног меса, пржене хране, протеинских плочица и газираних пића.
Магазин / Гастро ПОСНИ КОЛАЧ СПРЕМАН ЗА 5 МИНУТА: Јако је једноставан, здрав и толико сочан да ће вам сви тражити рецепт
За припрему овог колача није вам потребно пуно времена, а у време поста одлична је за све оне који посте на води.
Магазин / Гастро Посне пљескавице са ТИКВИЦАМА И КРОМПИРОМ: Сјајан пролећни оброк за целу породицу
Рецепт за мало другачије јело, а опет веома укусно. Може да се искомбинује са посним мајонезом као умаком или са реном, за оне који воле мало пикантније ствари.
Магазин / Гастро ПОСНО И УКУСНО Мајонез без јаја ЗА СВАКУ ПРИЛИКУ Брзо се прави, ЕВО КАКО
У време поста сви трагамо за добрим рецептима, заборављајући да нам за припрему компликованих, требају они једноставни. Такав је случај с мајонезом.
Магазин / Гастро НЕ УСПЕВА ВАМ КАРАМЕЛ ФИЛ? Избегните ове 4 грешке и биће савршен
Многи колачи и торте садрже карамел фил, а управо његова припрема задаје главобољу домаћицама.
Магазин / Гастро ПОСНО МЕДЕНО СРЦЕ Припремите једноставно и брзо ову неодољиву посластицу
Док се воде полемике да ли је чувено „Медено срце” посно или не, ви припремите сами десерт за све укућане
Магазин / Гастро ПЕТ БЕНЕФИТА ПЕЧУРАКА за наше здравље: Ево и једноставног рецепта како да их припремите
Печурке су веома значајне у исхрани због посебних једињења које садрже и корисне су у борби против болести као што су рак, код вирусних инфекција, болести срца, повишеног крвног притиска и повишених вредности холестерола у крви.
Магазин / Гастро ПОСНА МУСАКА СА ПОВРЋЕМ ГОТОВА ЗА ТИЛИ ЧАС: Лако се прави, а КРАЋЕ се пече од оне оригиналне са млевеним месом
Посна мусака са поврћем се лако прави и краће се пече од оригиналне са млевеним месом.
Магазин / Гастро ПРАВЕ ДОМАЋИЦЕ (И ДОМАЋИНИ) ЗНАЈУ ЗНАЊЕ Пет савета како спасити ПРЕСОЉЕНО ЈЕЛО
Ако случајно пресолите јело, можете да одахнете, ту је решење
Магазин / Гастро ПОСНЕ ВАНИЛИЦЕ на бакин начин: Домаћи рецепт који се разликује од свих
Више не морате да се одричете омиљених посластица када је пост у току, јер можете да направите преукусне посне ванилице.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести